Escriba honlap előnyök

Miért legyen Escriba honlap?

Az Escriba honlap

Az Escriba forráskódja zárt, a rendszer nem tartalmaz külső bővítményeket, hanem önmagában képes megfelelni a mai kor követelményeinek, továbbá könnyedén változtatható megjelenés és funkció szempontjából is.

A nyílt forráskódú tartalomkezelők esetében a kód ismertsége és az elterjedtség miatt fennállhat a rosszindulatú támadások veszélye. Maga az alaprendszer emellett funkcióit és alakíthatóságát tekintve limitált. Ahhoz, hogy a mai alapvető elvárásoknak és a Te igényeidnek megfeleljen, különbőző bővítményeket kell telepíteni hozzá, ami egyrészt növelheti a betöltendő méretet, jelentősen lassítva a honlapot, másrészt jó eséllyel maguk a bővítmények is valamennyire kötöttek, így az egész honlap nem mindig szabható teljes mértékben személyre kompromisszumok nélkül. Emellett az alaprendszer és az összes bővítmény időnkénti (kötelezően javasolt) frissítése hozzáértést, időt és energiát igényel - vagy pénzt.

Keresőbarát

A rendszer természetesen keresőbarát honlapot generál, beleértve az oldalak ember számára könnyen érthető és megjegyezhető, keresők szempontjából pedig leíró jellegű elérhetőségét (friendly URL), valamint a nem látható elemeket (pl. meta adatok, strukturált adatok, oldaltérkép, esetleges nyelvi mutációk elérhetősége, stb.). Ehhez az oldalak szerkesztésénél pár extra információ megadása kikerülhetetlen, de a rendszer igyekszik ezt is könnyíteni, továbbá SEO-javaslatokkal segíteni, hogy a tartalom a megadott keresőkifejezésre legyen optimalizálva.

Mobilbarát

Alapvetően manapság a honlapokat elsősorban mobilra optimalizálják. Természetesen ezt az Escriba is követi, a reszponzív képkezeléstől a megjelenítésig.

Gyors

A rendszerben nincsenek minden második funkcióhoz külső bővítmények, minden feladatot önmaga végez el, ezzel kicsi magának az oldalnak a filemérete és alacsony a megnyitásakor betöltendő file-ok száma is. Ahogy az elvárható, a képeket feltöltéskor szükség szerinti átméretezi, így a ténylegesen betöltendő kép mérete a reszponzív képkezelés révén az adott megjelenítő eszközhöz (pl. mobil, tablet, számítógép) igazodik.

Többnyelvű

Az Escriba eleve úgy készült, hogy több nyelvet is képes legyen kezelni. A tartalmak többnyelvű feltöltése könnyű és egyszerű, megjelenítésénél pedig a kereső tudomására hozza az adott oldal más nyelven is elérhető változatainak elérhetőségét.

Könnyen testreszabható

A rendszer elkészítésénél az egyik elsődleges szempont a könnyű változtathatóság volt, ennek köszönhetően minden részének megjelenése és viselkedése egyszerűen alakítható az igényekhez és elképzelésekhez.

Könnyedén kezelhető és átlátható

Nagyon sok beállítást csak egyszer kell elvégezni a honlap elkészítésekor, ez után már csak ritkán kell hozzájuk nyúlni. Ezekhez a funkciókhoz szerintünk felesleges külön menüpontokkal benépesíteni az adminisztrációs felületet: ezeket a feladatokat elvégezzük mi a weboldalad elkészítésekor, valamint igény szerint a havi ingyenes karbantartás részeként. Ezért az adminisztrációs felület csak a számodra lényeges dolgokat tartalmazza, így szellős és könnyen átlátható, mobilon is kényelmesen használható. Nincs belepakolva egy tucat bővítmény, nincs egy rakás felesleges menüpont, ezernyi nem használt és nem is értett almenüpont, nincs kismillió elronható beállítási lehetőség - különösebb technikai tudás nélkül is egyszerű és biztonságos a tartalmak kezelése.

Igény szerint bővíthető

A rendszer moduláris, így könnyen beilleszthető egy új modul új funkciókkal, így a honlapod szabadon bővíthető. Amennyiben egy fejlesztési igényt a rendszer értékes összetevőjének találunk, a fejlesztést ingyenesen végezzük el, és a rendszer részeként ingyenesen minden partner részére elérhetővé válik.

ha érdekelnek a részletek, nézz be ide

Ez az oldal sütiket használ.